Moskussafari på Dovrefjell

DSC_1535.jpg
 

Bli med på moskussafari på Dovrefjell

Furuhaugli arrangerer guidet moskussafari på Dovrefjell hver dag i perioden 20. mai – 20. september. Utenom denne perioden arrangerer vi turer på forespørsel. Se vår bookingside for priser.

Om sommeren starter turen med en kort informasjon om moskusdyret og om turen vi skal ut på, før vi setter oss i bilen og kjører samlet inn til startpunktet.

Vel fremme begynner turen inn i fjellet. Vi går til fots, gjennom majestetisk natur, og underveis vil du også ha muligheten til å se spennende biologi, villrein, fugler og spor etter både militærvirksomhet og gruvedrift på Hjerkinn.

Når vi finner dyrene, tar vi en god og lang pause slik at du får rikelige muligheter til både å beskue og fotografere kongen av Dovrefjell, før vi går tilbake til bilene igjen.

Vi har godkjente moskusguider som passer på både din og moskusens sikkerhet, slik at du får en god opplevelse.

 

PRIS
Voksne kr 495, barn under 13 år kr 250.

BESTILLING
Turen må bestilles senest klokken 21.00 dagen i forveien. Det kan du gjøre i vår online booking eller ved å ringe +47 924 44 831.

OPPMØTE
Klokken 09.00 på Furuhaugli.

VARIGHET
Turen varer i 4–6 timer.

UTSTYR
Du trenger egen bil, gode sko, varme klær og nistepakke.

 
 

Elgsafari

DSC_7734.jpg
 

Bli med på elgsafari i sommer

Furuhaugli arrangerer guidet elgsafari hver kveld i perioden 15. juni – 15. august. Utenom denne perioden arrangerer vi turer på forespørsel.

Vi starter med litt informasjon før vi kjører samlet fra oppmøtestedet og ut dit elgen er. Guidene våre vet hvor elgen pleier å være, og gjør alltid sitt beste for å finne dyrene. Noen ganger går safarien på Dovrefjell, andre ganger i skogen rundt Lesja og Dombås.

Når vi finner dyrene, forsøker vi å opptre så varsomt som mulig slik at du får muligheter til både å beskue og fotografere skogens konge, før de går videre.

Elgen kan være sky, og den kan bevege seg over lange avstander, så det er ikke alltid «elgjakten» blir vellykket – men guidene våre gjør likevel sitt ytterste for at du skal få en flott naturopplevelse.

 

PRIS
Voksne kr 395, barn under 13 år kr 200.

BESTILLING
Turen må bestilles senest klokken 21.00 dagen i forveien. Det kan du gjøre i vår online booking eller ved å ringe 924 44 831.

OPPMØTE
Elgen er våken om kvelden, og derfor må vi være det også. Du får tidspunkt og oppmøtested når du bestiller, men om sommeren kan du regne med at safarien starter mellom 19.00 og 21.00.

VARIGHET
Turen tar 2–3 timer.

UTSTYR
Du trenger egen bil, gode sko og varme klær.