Moskusguide – verdens mest eksotiske stilling?

Er du glad i historie, natur og dyreliv? Ikke redd for å by på deg selv? Liker du å være ute i naturen i all slags vær? Kanskje er du den vi er ute etter – til verdens kanskje mest eksotiske stilling, med urdyret moskusen som nærmeste kollega.

 
1.jpg

Moskusen teller noen få hundre tusen dyr på verdensbasis, men de fleste flokkene bor svært utilgjengelig til for de aller fleste. Det hardføre urdyret trives best i arktiske klima, og stammen med moskus på Dovrefjell er blitt en populær attraksjon.

Furuhaugli har gjennom de siste fem sesongene tilbudt guiding og aktiviteter gjennom merkevaren Moskusopplevelse. En guidet tur gir best mulighet for å oppleve moskusen. Vi tilbyr guidede turer hele året, med hovedvekt på sesongen mellom juni og oktober. Senhøst og vinter tilbyr vi turer på forespørsel, spesielt til fotografer og grupper.

I sommersesongen tilbyr vi også guidede turer kveldstid for å se elg, samt guidede toppturer og andre opplevelser – etter gjestenes ønske. Vi opplever en økende forespørsel fra grupper etter private turer med egen guide, og har et økende behov for å guide gjestene våre gjennom Furuhaugli sitt nanobryggeri og ølutvalg fra dette.

Derfor har vi to spennende stillinger:

Vi søker primært en eller flere personer som er glad i å formidle kunnskap til gjestene våre, og ønsker å gjøre friluftsinteressen sin til en heltidsjobb.

Du bør være glad i å tilbringe arbeidsdagen ute i all slags vær, samtidig som du sørger for at gruppen din får en flott opplevelse. Det er en fordel at du er naturinteressert, kan orientere deg i terrenget, er positivt innstilt og kan være allsidig i ulike arbeidsoppgaver gjennom året.

Briefing av gjester før og guiding under turen foregår i hovedsak på engelsk, men antallet norske besøkende er økende. Kan du noe tysk eller fransk, kan det være en fordel.

Du må ha førerkort klasse B.

 
2.jpg

I perioder vil det være behov for å kunne bidra på andre områder vår virksomhet, som matlaging, servering, ølbrygging eller reparasjon og vedlikehold av bygningsmassen. Allsidighet er derfor viktig for oss, men de rette personene kan få en skreddersydd, variert og spennende arbeidshverdag. Stillingsprosent og lønn etter avtale.

Interessert?

Send din søknad til post@furuhaugli.no innen 15. januar 2019. Kontakt Stein Pedersen for mer informasjon – telefon 924 44 831.

 
3.jpg